The  

latest

 discoveries and news in real estate

Stay up-2-date about the latest trends and insights in the real estate industry.
Hoe videoproductie bijdroeg aan de verkoop van De Wielewaal.
Het is een van de meest spectaculaire deals in de huizenmarkt. De gemeente Eindhoven tikte 29 miljoen euro af voor het historische landgoed ‘De Wielewaal’. Daarmee werd het in een klap het duurste landgoed in de Benelux ooit.
Read More
Effectieve contentmarketing. Het belang van content in het vastgoed.
We vallen meteen met de deur in huis: contentmarketing is onmisbaar als je vastgoedondernemer bent. Steeds meer huiseigenaren en vastgoedondernemers zien hun kansen in de markt. Waardoor de concurrentie toeneemt en opvallen steeds moeilijker wordt. Vaak blijkt dat onwetendheid de grootste factor is als het gaat om niet gezien worden. En hoe goed je gezien wordt heeft alles te maken met effectieve contentmarketing. Daarom leggen we je aan de hand van dit artikel uit wat het belang is van content in het vastgoed.
Read More
Waarom videomarketing? De kracht van videocontent.
Stel dat je een fantastisch pand hebt aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Of dat je een prachtig landhuis hebt in het Groene Hart van Nederland die je onder de aandacht wilt brengen. Hoe luxueus je panden ook zijn, de ware schoonheid van je gebouwen komen pas tot hun recht als mensen deze ook mogen ervaren. Daarom is videomarketing voor jou als vastgoedondernemer essentieel. In deze blog leggen we je uit wat de kracht is van videocontent.
Read More

Your partner in growth

We look forward to your questions and inquiries.
Case Generator